Menu
Employ Me: Γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας

Employ Me: Γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας

Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν σήμερα πολλοί άνεργοι ή νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας είναι η επιφανειακή ή και επιπόλαια προσέγγιση στην αναζήτηση εργασίας. Η εύστοχη ένταξη στην αγορά εργασίας αλλά και η επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας είναι ένα σύνθετο πλέγμα παραμέτρων το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα εφόδια, αλλά και στο που και πως θα αξιοποιήσει κανείς τα προσόντα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να διεκδικήσει με επιτυχία μία θέση στη σκληρή αγορά εργασίας του σήμερα.
Διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες των νέων αλλά και τις δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας, ο τομέας Συμβουλευτικής Καριέρας της εταιρείας EMPLOY, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την υλοποίηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων Career Workshop Series (CWS)TM .

Το εργαστήριο απευθύνεται σε φοιτητές, ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, καθώς και σε όσους αναζητούν αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Τα εργαστήρια γίνονται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πρέπει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά πανελληνίως δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα εργαστήρι συμβουλευτικής καριέρας, εξατομικευμένο και σχεδιασμένο με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες των συμμετεχόντων.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι παρέχει στοχευμένη ενημέρωση σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας, από την απλή σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος ή την αποτελεσματική παρουσία στη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, μέχρι και σε σύγχρονες συμβουλές για την εύστοχη αξιοποίηση του Self and Social Branding στην ατομική μας στρατηγική. Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μέσα από ένα πρακτικό και διαδραστικό workshop, συγκεκριμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες και όχι γενικά πλαίσια και επιμέρους πληροφορίες.

Αξίζει πρόσθετα να σημειωθεί πως ο φορέας και οι επιμορφωτές του είναι από τους πλέον πεπειραμένους στο χώρο με δεκαετή εμπειρία και με πραγματική - και όχι θεωρητική γνώση - της σημερινής πραγματικότητας παρέχοντας στην ουσία μια επιμόρφωση που ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες μεσαίων και μεγάλων φορέων και επιχειρήσεων.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Αναλυτικες Πληροφοριες

Διοργανωτής:

logo

Με την ευγενική υποστήριξη:

paideia ergasia logo         socialpolicy         LogoFilologikosIstotopos


       

Θεματικές:

Σχεδιάζοντας το Ατομικό Πλάνο Αναζήτησης


Στην ενότητα θα αναλυθούν:
- Έξυπνες συμβουλές στρατηγικής καριέρας
- CareerMonitor
- Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό
- Σχέδιο αναζήτησης και οριοθέτηση θέσης εργασίας 
- Hard VS Soft Skills
- Τι ζητά ο κλάδος μου και η αγορά εργασίας σήμερα


Βασικοί Άξονες Αναζήτησης Εργασίας: Εργαλεία & Τεχνικές για την επιτυχία


Στην ενότητα θα αναλυθούν:
- CV & Cover Letter: Μαθαίνοντας Τεχνικές Επιτυχίας
- CVMATCH – Οι πραγματικές ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας
- Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού. 
- Do’s and Don’t’s που πρέπει να γνωρίζω
- Η γλώσσα του σώματος που κερδίζει τις εντυπώσεις


Κάνοντας τη Διαφορά στην Αναζήτηση Εργασίας


Στην ενότητα θα αναλυθούν:
- The 2S Branding: Πως θα ξεχωρίσετε ως υποψήφιος & επαγγελματίας
- Χτίζοντας το ιδανικό προφίλ
- Τακτικές & συμβουλές προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης
- Η εναλλακτική του επιχειρείν


Εισηγητής/ες:
Εισηγητής/ες
Εισηγητές κείμενο:

H κα Ταρλαντέζου είναι Key Account Manager της εταιρείας ΕΜPLOY και επιστημονικά υπεύθυνη για τον τομέα Στρατηγικής Καριέρας. Πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακές σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου και εξειδικεύτηκε στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας. Παράλληλα, μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και στρατηγικής καριέρας, ενώ έχει συμμετάσχει συστηματικά σε πλήθος σχετικών προγραμμάτων και συνεδρίων. Έχει στην εποπτεία της το κομμάτι του ανθρωπίνου δυναμικού του εκπαιδευτικού ομίλου EMPLOY, συμμετέχει στην συγγραφή του βιβλίου Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα και του εγχειριδίου καριέρας που εκδίδονται από την εταιρεία. Αρθρογραφεί συστηματικά σε σχετικά Portals, εποπτεύει τις θεματικές καριέρας και εύρεσης εργασίας στον ενημερωτικό εκπαιδευτικό κόμβο paideia – ergasia.gr, ενώ έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς (STAR, SBC, κ.ά.) και έχει υλοποιήσει πλήθος ενδοεταιρικών εκπαιδεύσεων και ανοιχτών διαλέξεων αναφορικά με θέματα που σχετίζονται με την αγορά εργασίας και την συμβουλευτική καριέρας. Τέλος, τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επίδραση των social media στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στις επιπτώσεις του brain drain στο ελληνικό εργασιακό δυναμικό.


 


 

Γιατί να το παρακολουθήσω:

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Γιατί πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βιωματικά σεμινάρια για όσους ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά εργασίας ή αναζητούν εργασία. Με το know how της Employ, ενός καταξιωμένου φορέα με εκατοντάδες συνεργαζόμενους φορείς που ξέρει τις ανάγκες και των εργοδοτών αλλά και τις δικές σου ανάγκες....
Γιατί η εύρεση εργασίας είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία την οποία πολλοί υποψήφιοι, παρά τα προσόντα τους, διαχειρίζονται λανθασμένα....
Γιατί δικτυώνεσαι και έρχεσαι σε επαφή με στελέχη ενός εκπαιδευτικού οργανισμού όπως η Employ που γνωρίζει τις ανάγκες, και τις προσδοκίες περισσότερων απο 700 εργοδοτών ανα την επικράτεια...
Γιατί περισσότεροι απο 9 στους 10 συμμετέχοντες στα σεμινάρια που κάναμε για την συμβουλευτική καριέρας, μας βαθμολόγησαν με άριστα!

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • Ημερομηνία Διεξαγωγής

  08/04/2017

 • Ώρα Προσέλευσης

  16.30 - 17.00

 • Ώρες Διεξαγωγής

  17.00 - 20.00

 • Δυνητικοί Συμμετέχοντες

  Φοιτητές, Άνεργοι, Νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας

 • Μορφή

  Δια ζώσης

 • Πιστοποίηση

  Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Employ

 • Επιστημονικό Υλικό

  Εξειδικευμένο επιστημονικό υλικό σε ψηφιακή μορφή

 • Πρόσθετες Παροχές

  Φάκελος σεμιναρίου, Μπλοκ σημειώσεων, Στυλό

Testimonials:

Βιωματικό, άμεσο, διαφορετικό. Πάνω από όλα ουσιώδες..

Πεύκος Τόλης

Δεν περίμενα πως θα μάθω τόσα πολλά και τόσα διαφορετικά πράγματα για την ατομική μου στρατηγική καριέρας

Ζλάτης Ανδρέας

Παρά το γεγονός πως είχα ασχοληθεί πολυεπίπεδα με τη σύνταξη του βιογραφικού, νομίζω πως αυτή η εκπαίδευση μου έδωσε μια νέα και πολύ πιο μοντέρνα φιλοσοφία για την καριέρα μου

Ρούσσου Σοφία

Τελειώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές μου απευθύνθηκα στο κέντρο επαγγελματικού προσανατολισμού "Employ" προκειμένου να βρω το κατάλληλο μεταπτυχιακό που να ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις επιθυμίες μου αλλά να έχει και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Σε αυτή την αναζήτηση σημαντική βοήθεια μου πρόσφερε ο κ. Γατούδης. Από την αρχή ήταν φιλικός μαζί μου και δεν κουράστηκε να ακούει τους προβληματισμούς μου...

Χατζηαποστόλου Ελένη

Συχνές Ερωτήσεις:

Είμαι φοιτητής. Μήπως ακόμα δεν το χρειάζομαι;


Η ατομική σου στρατηγική και προσπάθεια για την εύρεση εργασίας δεν είναι θέμα λίγων ημερών. Όσο νωρίτερα αρχίσεις να προετοιμάζεσαι τόσο πιθανότερα να έχεις ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. 


Θέλω, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το παρακολουθήσω.


Μην στεναχωριέστε. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας ακολούθως και εμείς θα σας δώσουμε περιθώριο να αποφασίσετε μέχρι και λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή. Θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες και εφόσον το αποφασίσετε, προχωράτε στη συνέχεια στην οριστικοποίηση της συμμετοχής σας


Το έχω ψάξει και μόνος μου. Μήπως δεν μου χρειάζεται;


Μια κλασική φράση που αναφέρουν πολλοί νέοι άνθρωποι. Η οποία ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για δυο λόγους. Πρώτον είναι εντελώς διαφορετικό να επιμορφωθείς και να πληροφορηθείς από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία. Δεύτερον αν ακόμα αναζητάς εργασία, μήπως ουσιαστικά δεν έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις; Έλα και θα μάθεις.


Χώρος Διεξαγωγής:


Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση

Δίδακτρα:

35€
για εγγραφές μέχρι 04/04/2017

Φοιτητές - Άνεργοι

Κανονική Συμμετοχή
45€
για εγγραφές μέχρι 04/04/2017

Επαγγελματίες - Εργαζόμενοι

Εκπρόθεσμη ή Απευθείας Εγγραφή
55€
για εγγραφές από 05/04/2017 μέχρι την ημέρα διεξαγωγής
Κατόπιν διαθεσιμότητας και τηλεφωνικής επικοινωνίας

Αίτηση συμμετοχής:

Employ Me: Γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας | Πάτρα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Για να συμμετέχετε συμπληρώστε σωστά την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής και θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης εντός 48 ωρών. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή στα 2310.230545 | 211.7706766.
(καθημερινά 09:00 - 18:00 Δευτέρα έως Παρασκευή)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*
Invalid Input

ΣΠΟΥΔΕΣ*
Invalid Input

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ*
Invalid Input

E-MAIL*
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ*
Invalid Input

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ*
Invalid Input

ΠΟΛΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ*
Invalid Input

ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ:*
Invalid Input

ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;*
Invalid Input

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ;*
Invalid Input

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε απαραιτήτως τις ακόλουθες ενέργειες:1. Αποστέλλετε την παρούσα αίτηση συμμετοχής και αναμένετε ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail που δηλώσατε εντός 48 ωρών.

2. Μόλις λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση του ποσού συμμετοχής.

Η συμμετοχή σας στην επιμόρφωση οριστικοποιείται μόνο με εμπρόθεσμη κατάθεση του ποσού συμμετοχής (35€ ή 45) στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας που είναι ο ακόλουθος:
 
EUROBANK 0026.0037.01.0200499162
(IΒΑΝ GR1102600370000010200499162)
Δικαιούχος: ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ Χ - ΚΟΤΙΟΣ Κ ΟΕ | EMPLOY
 
Ως αιτιολογία κατάθεσης γράφετε τον κωδικό ΚΤ3 και το ονοματεπώνυμο σας και κρατάτε το αποδεικτικό της τραπέζης το οποίο επιδεικνύετε κατά την προσέλευση σας στη γραμματεία την ημέρα διεξαγωγής.
(Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς εμβάσματος (e-banking) από τράπεζα διαφορετική της EUROBANK, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου το συμμετέχοντα. Επίσης, μέσω e-banking θα πρέπει το ποσό να έχει πιστωθεί το αργότερο 3 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής)

4. Εάν είστε εταιρεία-φορέας και επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη γραμματεία για τα στοιχεία έκδοσης τιμολογίου μόλις αποστείλετε την παρούσα αίτηση.

5. Διαδικαστικές Επισήμανσεις
α. Η συμμετοχή σας θεωρείται δεδομένη μόνο με την εμπρόθεσμη κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό και επιβεβαίωση της συμμετοχής σας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε τηλεφωνικά.
β. Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται μόνον εφόσον αποσταλεί φαξ ακύρωσης με τα στοιχεία του συμμετέχοντα 10 ημέρες πριν την εκδήλωση. Σε διαφορετική περίπτωση το ποσό παρακρατείται εξολοκλήρου και μπορεί μόνο να αντικατασταθεί η συμμετοχή σας με άλλο πρόσωπο για το οποίο θα πρέπει να ενημερώσετε τηλεφωνικά την εταιρεία τουλάχιστον (2) ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.
γ.  Σε περίπτωση ματαίωσης της δραστηριότητας υπό ευθύνη της εταιρείας το πόσο επιστρέφεται στους δικαιούχους.
δ. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και τηλεφωνικά. Με την παρούσα ηλεκτρονική αίτηση, δηλώνετε ότι κατανοήσατε και έχετε ενημερωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.e-employ.gr για τη σχετική δραστηριότητα που αναφέρετε πως επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

6. Σε περίπτωση που αποδέχεστε τα παραπάνω (παρ. 1.2.3.4,5) πατήστε αποστολή για να οριστικοποιήσετε την αίτηση συμμετοχής σας. Σε αντίθετη περίπτωση πιέστε ακύρωση.

*
Invalid Input

Η ανακοίνωση της επιμόρφωσης σε μορφή PDF:

Κατεβάστε το pdf εδώ

Ημερομηνία:
8 Απριλίου
Τόπος διεξαγωγής:
ΠΑΤΡΑ
Διοργάνωση:
Workshop
Αθηνα

Φειδιππίδου 27, 11527
Αμπελόκηποι
T. 211 7706766 / 213 0360288
F. 211 7704544
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονικη

Βασ. Όλγας 97, 546 43
T. 2310 230545
F. 2310 230415
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θες έξυπνες συμβουλές για την καριέρα σου; Γράψε μας το mail σου
×