Menu
Τουρκική Γλώσσα για αρχάριους/ες

Τουρκική Γλώσσα για αρχάριους/ες

Εντατικό E-learning Πρόγραμμα

Το ΚεΔιΒιΜ της Employ σε συνεργασία με τα «Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης μέσω e-Learning του Πανεπιστήμιου Αιγαίου», που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρουν το Online Εξ Αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα Τουρκική Γλώσσα για αρχάριους/ες 160 ωρών με λήξη στις 26.07.2020, του οποίου η επιτυχής παρακολούθηση και ολοκλήρωση οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης εγκεκριμένου από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Περιγραφή Προγράμματος

Το πρόγραμμα αποσκοπεί να παρουσιάσει τις βασικές δομές της Τουρκικής Γλώσσας και να προσφέρει στους/στις επιμορφούμενους/ες τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν βασικές επικοινωνιακές ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, στις επιμέρους τέσσερις διδακτικές ενότητες παρουσιάζονται τα εξής:

• Η πρώτη διδακτική ενότητα αποτελεί μια σύντομη εισαγωγή στην Τουρκική Γλώσσα και το γραφικό της σύστημα. Στο πλαίσιο της ενότητας παρουσιάζονται οι τρόποι σύστασης, χαιρετισμού/αποχαιρετισμού/ευχών, η περιγραφή του τόπου καταγωγής ενός ατόμου, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο σχηματίζονται τα διάφορα είδη ερωτήσεων της Τουρκικής.
• Η δεύτερη διδακτική ενότητα αποσκοπεί στο να κατακτήσει ο/η επιμορφούμενος/η τις δομές και το λεξιλόγιο που απαιτείται για να μπορεί να εξυπηρετεί απλές καθημερινές του/της ανάγκες. Ειδικότερα, να μπορεί να περιγράφει την ώρα, να κάνει μία συναλλαγή σε ένα κατάστημα, να παραγγείλει σε ένα εστιατόριο, να μιλήσει για τη ρουτίνα και το σπίτι του/της.
• Η τρίτη διδακτική ενότητα αποσκοπεί στο να μπορεί ο/η επιμορφούμενος/η με απλές δομές να περιγράψει στα τουρκικά τον καιρό, την οικογένειά του/της, να δώσει οδηγίες για το πως θα μετακινηθεί κάποιος/α κάπου και να αναζητήσει κατοικία.
• Η τέταρτη διδακτική ενότητα αποσκοπεί στο να μπορεί ο/η επιμορφούμενος/η με απλές μορφοσυντακτικές δομές να περιγράφει παρελθοντικά γεγονότα της ζωής του/της και να μεταφέρει λόγια τρίτων προσώπων.

Μεθοδολογία Υλοποίησης:
Το πρόγραμμα υλοποιείται πλήρως μέσω Online Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e–Learning) και βάσει των αρχών της Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Δεν απαιτεί υποχρεωτικές παρακολουθήσεις καθώς το σεμινάριο πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα.

Πιστοποίηση Σπουδών
Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, χορηγείται σε ηλεκτρονική μορφή «Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το οποίο είναι πιστοποιημένος φορέας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό απόφαση 22312/15-10-2008 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση και τη μοριοδότηση των προγραμμάτων του από τους αρμόδιους στην Ελλάδα φορείς.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης της Δια Βίου Μάθησης, απονέμει εκτός από το «Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης» επίσης και «Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού», στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά, μεταξύ άλλων, τα γνωστικά αντικείμενα στα οποία συμμετείχε ο/η επιμορφούμενος/η, οι ώρες επιμόρφωσης που ολοκλήρωσε, καθώς και οι Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET) που διασφαλίζονται και τις οποίες μπορεί να «μεταφέρει» προς αναγνώριση από εκπαιδευτικούς ή/και επαγγελματικούς φορείς της Ευρώπης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 350€

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ
1. ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗ: 310€
2. ΑΝΕΡΓΟΙ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ: 300€
3. ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ (3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩ):290€

ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΜΕΧΡΙ 23/03/2020

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και υπεύθυνος του Πανεπιστημίου ή της Employ θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας) ή τηλεφωνικά για περαιτέρω πληροφορίες και ενημέρωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέστε καθημερινά 10.00 – 19.00 στα τηλέφωνα 2310230545 & 2117706766

*Σε περίπτωση που η φόρμα συμμετοχής δεν εμφανίζεται, μπορείτε να μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή να μας καλέσετε στο 2310230545 & 2117706766

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Δράσεις E-learning

Αθηνα

Φειδιππίδου 27, 11527
T. 213 0360288 / 211 7706766
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονικη

Λ.Καυταντζόγλου 14Α, 54639
T. 2310 230545 / 2310 230415
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θες να μαθαίνεις για τις επιμορφώσεις μας;
Γράψε μας το mail σου
×