Menu
Διαχείριση Χρόνου & Αποτελεσματική Μελέτη

Διαχείριση Χρόνου & Αποτελεσματική Μελέτη

Ημερίδα «Διαχείριση Χρόνου & Αποτελεσματική Μελέτη»

Νιώθεις ότι έχεις τόσα πολλά να κάνεις και δεν σου φτάνει ο χρόνος;
• Το διάβασμα σου προκαλεί άγχος και δεν ξέρεις με τι να πρωτοξεκινήσεις;
• Η σκέψη και μόνο των εξετάσεων… σου δημιουργεί ανησυχία και αναστάτωση;
• Δε βρίσκεις χρόνο για σένα και τους φίλους σου;

Αν απάντησες ναι σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Ανακάλυψε τις σωστές τεχνικές για την Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου, μία δεξιότητα που θα σου φανεί χρήσιμη σε όλη σου τη ζωή και θα σε βοηθήσει να θέσεις και να πραγματοποιήσεις σωστά όλους σου τους στόχους.

"Δούλεψε πιο Έξυπνα...όχι πιο Σκληρά"

Μάθε να διαχειρίζεσαι το χρόνο προς όφελος σου, εκτόξευσε την παραγωγικότητα σου, νίκησε το άγχος!
Τα κακά νέα είναι πως ο χρόνος πετάει. Τα καλά νέα είναι πως εσύ είσαι ο πιλότος!!

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Αναλυτικες Πληροφοριες

Ημερομηνία:
9 Δεκεμβρίου
Τόπος διεξαγωγής:
ΚΑΒΑΛΑ
Διοργάνωση:
Φροντιστήριο ΠΥΡΗΝΑΣ
Διοργανωτής:

Purinas Kavala

Με την επιστημονική υποστήριξη:

  

Θεματικές:
Εισηγητής/ες:
Εισηγητής/ες
Εισηγητές κείμενο:
Γιατί να το παρακολουθήσω:

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Γιατί εδώ θα μάθεις εξειδικευμένες πληροφορίες από την επιστημονική ομάδα της Employ που δεν θα βρεις πουθενά αλλού και θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις διαδραστικά στην πλέον καινοτόμα ομιλία επαγγελματικού προσανατολισμού.
Γιατί οι έμπειροι και καταξιωμένοι εισηγητές μας έχουν αποδεδειγμένη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία και παρουσιάζουν πρωτογενές υλικό με βάση τα δικά τους επιστημονικά κριτήρια και όχι μεταφέροντας στοιχεία και γνώσεις άλλων. Αυτός είναι και ο λόγος που χιλιάδες μαθητές ανά την επικράτεια έχουν συμμετάσχει, έχουν ενημερωθεί και βρει απαντήσεις μέσα από αυτές τις ομιλίες.
Γιατί πρόκειται πολύ απλά για κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχεις ακούσει μέχρι τώρα, κάτι το οποίο θα σου δώσει ερεθίσματα και απαντήσεις για το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σου μέλλον. 
Γιατί τις σπουδές, το επάγγελμα και την αυριανή σου καριέρα δεν πρέπει να τα αφήσεις στην τύχη και θα πρέπει να σχεδιάσεις το πρώτο βήμα τώρα και όχι να ψάχνεις απεγνωσμένα εναλλακτικές στο μέλλον.

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • Ημερομηνία Διεξαγωγής

  09/12/2018

 • Ώρα Προσέλευσης

  12:00

 • Ώρες Διεξαγωγής

  12.00 - 13.30

 • Δυνητικοί Συμμετέχοντες

  Μαθητές, Γονείς, Εκπαιδευτικοί

Testimonials:

Η ομιλία ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ δεν ήταν μια απλή διάλεξη. Ήταν ένα καταπληκτικό δίωρο το οποίο πέρασε δίχως να το καταλάβω

Μάνος Λαυρεντάκης

Σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη. Παρακολούθησα την ομιλία σας στο Ηράκλειο το 2014, λίγο πριν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Η κόρη μου πέρασε στο Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πόσο δίκιο είχατε!!!

Ελένη Λειβαδιωτάκη

Εδώ και 10 χρόνια, υλοποιούμε για τους μαθητές του φροντιστηρίου τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Κάθε χρονιά είναι και πιο εντυπωσιακή.

Σαραφίδης Ηλίας

Τελειώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές μου απευθύνθηκα στο κέντρο επαγγελματικού προσανατολισμού "Employ" προκειμένου να βρω το κατάλληλο μεταπτυχιακό που να ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις επιθυμίες μου αλλά να έχει και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Σε αυτή την αναζήτηση σημαντική βοήθεια μου πρόσφερε ο κ. Γατούδης. Από την αρχή ήταν φιλικός μαζί μου και δεν κουράστηκε να ακούει τους προβληματισμούς μου...

Χατζηαποστόλου Ελένη

Συχνές Ερωτήσεις:
Χώρος Διεξαγωγής:


Esperia Hotel


Ερυθρού Σταύρου 44


Καβάλα 654 03

Δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αθηνα

Φειδιππίδου 27, 11527
Αμπελόκηποι
T. 213 0360288/ 211 7706766
F. 211 7704544
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονικη

Βασ. Όλγας 97, 546 43
T. 2310 230545
F. 2310 230415
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θες νέα και πληροφορίες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό; Γράψε μας το mail σου
×