Menu
Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νέο Εκπαιδευτικό Σύστημα

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νέο Εκπαιδευτικό Σύστημα

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Μετά την ανακοίνωση των αλλαγών στο σύστημα εισαγωγής αλλά και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις προκύπτουν νέα δεδομένα στον ακαδημαϊκό χάρτη. Με την αναβάθμιση πολλών τμημάτων ΤΕΙ της χώρας σε Πανεπιστήμια δημιουργείται έντονη ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και στους γονείς και τους μαθητές. Στην ημερίδα αυτή, που απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου, σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, υποψηφίους Πανελληνίων, γονείς και εκπαιδευτικούς, αναλύονται όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος για την εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος αλλά και όλες οι νέες αλλαγές και τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα επιστημονικά πεδία, με αναφορά στη νέα κατανομή των τμημάτων. .

Προτεραιότητά μας είναι να προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε δίπλα στις ανησυχίες και τις ανάγκες σας για πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση, τόσο σε θέματα που αφορούν στο Εξεταστικό Σύστημα όσο και στο γενικότερο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της σωστής επιλογής σπουδών. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Αναλυτικες Πληροφοριες

Ημερομηνία:
10 Ιουνίου
Τόπος διεξαγωγής:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διοργάνωση:
Εκπαιδευτήρια " Ο Απόστολος Παύλος"
Διοργανωτής:

ApostolosPaulos Thess

Με την επιστημονική υποστήριξη:

  

Θεματικές:
Εισηγητής/ες:
Εισηγητής/ες
Εισηγητές κείμενο:
Γιατί να το παρακολουθήσω:

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Γιατί εδώ θα μάθεις εξειδικευμένες πληροφορίες από την επιστημονική ομάδα της Employ που δεν θα βρεις πουθενά αλλού και θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις διαδραστικά στην πλέον καινοτόμα ομιλία επαγγελματικού προσανατολισμού.
Γιατί οι έμπειροι και καταξιωμένοι εισηγητές μας έχουν αποδεδειγμένη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία και παρουσιάζουν πρωτογενές υλικό με βάση τα δικά τους επιστημονικά κριτήρια και όχι μεταφέροντας στοιχεία και γνώσεις άλλων. Αυτός είναι και ο λόγος που χιλιάδες μαθητές ανά την επικράτεια έχουν συμμετάσχει, έχουν ενημερωθεί και βρει απαντήσεις μέσα από αυτές τις ομιλίες.
Γιατί πρόκειται πολύ απλά για κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχεις ακούσει μέχρι τώρα, κάτι το οποίο θα σου δώσει ερεθίσματα και απαντήσεις για το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σου μέλλον. 
Γιατί τις σπουδές, το επάγγελμα και την αυριανή σου καριέρα δεν πρέπει να τα αφήσεις στην τύχη και θα πρέπει να σχεδιάσεις το πρώτο βήμα τώρα και όχι να ψάχνεις απεγνωσμένα εναλλακτικές στο μέλλον.

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • Ημερομηνία Διεξαγωγής

  10/06/2019

 • Ώρα Προσέλευσης

  18:00

 • Ώρες Διεξαγωγής

  18:00 - 19:30

 • Δυνητικοί Συμμετέχοντες

  Μαθητές, Γονείς, Εκπαιδευτικοί

Testimonials:

Η ομιλία ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ δεν ήταν μια απλή διάλεξη. Ήταν ένα καταπληκτικό δίωρο το οποίο πέρασε δίχως να το καταλάβω

Μάνος Λαυρεντάκης

Σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη. Παρακολούθησα την ομιλία σας στο Ηράκλειο το 2014, λίγο πριν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Η κόρη μου πέρασε στο Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πόσο δίκιο είχατε!!!

Ελένη Λειβαδιωτάκη

Εδώ και 10 χρόνια, υλοποιούμε για τους μαθητές του φροντιστηρίου τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Κάθε χρονιά είναι και πιο εντυπωσιακή.

Σαραφίδης Ηλίας

Τελειώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές μου απευθύνθηκα στο κέντρο επαγγελματικού προσανατολισμού "Employ" προκειμένου να βρω το κατάλληλο μεταπτυχιακό που να ταιριάζει στο χαρακτήρα και τις επιθυμίες μου αλλά να έχει και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Σε αυτή την αναζήτηση σημαντική βοήθεια μου πρόσφερε ο κ. Γατούδης. Από την αρχή ήταν φιλικός μαζί μου και δεν κουράστηκε να ακούει τους προβληματισμούς μου...

Χατζηαποστόλου Ελένη

Συχνές Ερωτήσεις:
Χώρος Διεξαγωγής:

Αίθουσα Εκδηλώσεων Εκπαιδευτηρίων " Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"


Θεσσαλονίκη

Δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αθηνα

Φειδιππίδου 27, 11527
T. 213 0360288 / 211 7706766
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονικη

Λ.Καυταντζόγλου 14Α, 54639
T. 2310 230545 / 2310 230415
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θες νέα και πληροφορίες για τον επαγγελματικό προσανατολισμό; Γράψε μας το mail σου
×